pondelok 11. februára 2013

Železo v tvarohu.


Neuveriteľné! V tvarohu sa povaľovala skrutka: Kupujeme röntgen, kajá sa výrobca

Dnes  14:00 - Tvaroh obohatený o poriadny kus železa, tak na takýto produkt nenarazíte každý deň.
Tvaroh obohatený o železo tu ešte nebol, čitateľka napriek tomu zostáva značke verná.
Autor: Michal Borovička/tip
ZdrojEšte pred pár dňami si to mohla hovoriť aj mama nášho čitateľa."Pravidelne si tento tvaroh kupuje v rámci zdravého stravovania. Aj teraz si chcela pochutnať, no zistila, že tvaroh je obohatený o železo," napísal za mamu Michal. Tá však, na rozdiel od synátora, brala celý incident s nadhľadom.
Na prvý pohľad ničím výnimočný tvaroh musela čitateľka vymeniť pre neplánovaný zvýšený obsah železa.
Na prvý pohľad ničím výnimočný tvaroh musela čitateľka vymeniť pre neplánovaný zvýšený obsah železa.Autor: Michal Borovička/tip
"Tvaroh som reklamovala v predajni, kde mi ponúkli vrátenie sumy alebo výmenu kus za kus," hovorí čitateľka, ktorá siahla po tvarohu tej istej značky. "Chutí mi a naďalej mu dôverujem," dodala s úsmevom.
Kovová skrutka grátis nahnevala viac syna zákazníčky, tá sa k incidentu postavila s nadhľadom.
Kovová skrutka grátis nahnevala viac syna zákazníčky, tá sa k incidentu postavila s nadhľadom.Autor: Michal Borovička/tip
Nitriansky výrobca sa zákazníčke ospravedlnil a aby predišiel ďalším kovovým trapasom, prisľúbil aj náležité opatrenia. "Keďže uvedená situácia je pre nás neprijateľná, v rámci investícií plánujeme zakúpiť zariadenie na detekciu cudzích častíc (röntgen), ktoré však vyžaduje nemalé investície," informovala Katarína Vnuková z Agro Tami, a.s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára